Foreningen Den Sikre Vej


Foreningen Den Sikre Vej er en dansk forening oprettet i 2002, der fungerer som støtteforening for uddannelsesprojektet Camino Seguro i Guatemala. Den Sikre Vejs primære opgave er at lave oplysningsarbejde for Camino Seguro her i Danmark samt sørge for pleje af de danske sponsorer.

Forenings oplysningsaktiviteter inkluderer bl.a. nyhedsbreve, foredrag på gymnasier, filmfremvisning og kontakt til unge der ønsker at være frivillige på projektet i Guatemala. Derudover gennemfører foreningen også indsamlinger til fordel for børnene på Camino Seguro.De fleste aktive i Den Sikre Vej har besøgt og været frivillige på Camino Seguro, og ved hvor vigtigt projektet er for børnene på lodsepladsen. Alle aktive i Den Sikre Vej arbejder frivilligt, hvorfor alle sponsorkroner kan sendes direkte til Camino Seguro.

Der er flere muligheder for at støtte børnene i Guatemala. Sponsorer støtter projektet i Guatemala direkte, hvor medlemmer af Den Sikre Vej, støtter oplysningsarbejdet her i Danmark. Som frivillig kan man også både hjælpe til hos Camino Seguro i Guatemala, eller man kan blive aktiv i foreningen herhjemme.


Kunne du tænke dig at blive sponsor eller medlem af Den Sikre Vej, så se mere under menuen Støt Børnene.

Syntes du det lyder interessant at blive frivillig i Guatemala, så se mere under menuen Frivillig.

Og kunne du tænke dig at blive aktiv i Den Sikre Vejs arbejde her i Danmark, så send en mail til foreningen.Hjælp lodsepladsens børn!

_____________________________________________________

Den Sikre Vej - Lundedalsvej 40, ST 2 - 2900 Hellerup - Tlf: 38 60 50 85

 

 
Om foreningen