Ny hjemmside


08.02.2011

Efter knap 10 år, har vi i Den Sikre Vej besluttet at det er tid til at få opdateret vores hjemmeside. Det betyder at vi nu har fået en mere tidsvarende profil, og samtidig nogle flere muligheder for medlemmer, sponsorer og andre interesserede.

Foreningen har siden 2009 haft en facebook gruppe, hvorpå vi skriver om vores aktiviteter. Denne facebook gruppe linkes der nu direkte til fra forsiden af Den Sikre Vejs hjemmeside. Det er også et mål for Den Sikre Vej, at vi med facebook gruppen fremadrettet i højere grad kan fastholde kontakten til de folk som er tilknyttet foreningen og ikke mindst de folk som enten har været eller planlægger at være frivillige på projektet i Guatemala.

En anden nyhed er vores 'Nyheder'. Den Sikre Vej har i alle år udsendt nyhedsbreve til medlemmer og sponsorer om, hvordan det går på projektet og om Den Sikre Vejs arbejde. Dette vil fortsætte, men nu også med muligheden for at tilføje nyheder løbende på hjemmesiden. Vi håber at det kan skabe lidt mere dynamik i nyhedsflowet og samtidig få nogle af de mindre, men ikke ubetydelige, nyheder ud til vores medlemmer og sponsorer.

Vi håber at I kan lide det nye design og at vi fremover kan skabe endnu større interesse om det stærke projekt, Camino Seguro, og at vi kan skaffe endnu flere sponsorer til de børn, som i den grad har behov for det.

Hold øje med hjemmesiden for nyt fra Den Sikre Vej...


Mvh
De aktive i Den Sikre Vej

_____________________________________________________

Den Sikre Vej - Lundedalsvej 40, ST 2 - 2900 Hellerup - Tlf: 38 60 50 85

 

 
Nyheder